Tarieven


Gemiddeld is de verkoopstyliste 1,5 dag bezig met het stylen van een ééngezinswoning. Hierbij maakt zij zoveel mogelijk gebruik van uw eigen inrichting en accessoires, om dit aan te vullen wordt maximaal een bedrag van € 500,- gerekend voor uw volledige woning. Dit kan uiteraard minder worden en zal in dat geval in mindering worden gebracht op uw factuur. Voor de styling zelf moet u rekenen op een bedrag van € 60,- per uur, dit is inclusief reiskosten.*

 

Tevens is het mogelijk om uw leegstaande woning te stylen, hiervoor worden door de verkoopstyliste de benodigde meubelstukken gehuurd. Ook kunt u de verkoopstyliste van Butterfly living inhuren als gastvrouw tijdens de Open Huizen Dag.

 

 

* Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.

* Binnen 25 kilometer van Nootdorp worden geen reiskosten in rekening gebracht. Voor iedere extra kilometer wordt € 0,19 doorberekend.

 

 

Voor projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en makelaars geldt een offerte op aanvraag. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen we samen kijken hoe we onze diensten op maat kunnen aanbieden.