Verkoopstyling


Wellicht voelt het tegenstrijdig om nog in uw woning te investeren terwijl u wilt verhuizen of zelfs al bent verhuisd, maar eigenlijk is het heel logisch: door de verkoopstyling wordt uw woning zodanig gerestyled dat deze een groter publiek aanspreekt. Potentiële kopers hebben er over het algemeen veel moeite mee zich in een woning te ‘verplaatsen’, dit wordt door middel van de verkoopstyling verholpen. Omdat u zo aan uw woning gewend bent is het soms lastig door de ogen van potentiële kopers te kijken. De verkoopstyliste komt neutraal binnen en ziet direct waar de verbeterpunten van uw woning liggen.

 

Uw woning laten restylen door een professionele verkoopstyliste heeft veel meer effect op de verkoop dan wanneer u zou zakken met uw vraagprijs. Tevens  bestaat er zonder verkoopstyling nog een grote kans dat u maanden, misschien zelfs jaren, met uw woning (en dubbele lasten) blijft zitten. Door verkoopstyling vergroot u de kans op een snellere verkoop, tegen een betere prijs dan wanneer u dit niet zou doen.

 

Butterfly living maakt gebruik van een 'hands-on' aanpak, dit wil zeggen dat na de offertebevestiging direct de handen uit de mouwen gestoken worden. Geen dure adviesrapporten, maar een actieve styling van uw woning. De verkoopstyliste van Butterfly living zorgt niet alleen dat uw woning volledig gestyled wordt, maar maakt ook (gratis) nieuwe verkoopfoto’s en zorgt dat deze correct bij uw makelaar afgeleverd worden.

 

De eerste 10 seconden die potentiële kopers op Funda besteden om uw woning te bekijken zijn bepalend. Er is één kans op een goede eerste indruk, laat deze kans niet aan u voorbij gaan!

 

In het kort:

- gratis intakegesprek

- binnen 2 dagen uw volledige woning gestyled

- gratis (minimaal) 20 foto’s

- snellere verkoop

- verkoop tegen een betere prijs

 

Ook als uw woning op dit moment leeg staat kan Butterfly living veel voor u betekenen. Voor potentiële kopers is het immers bij een leegstaande woning nog moeilijker in te beelden wat de mogelijkheden van uw woning zijn. Tevens oogt een leegstaande woning vaak kleiner en heeft minder sfeer. Butterfly living kan dit probleem snel oplossen door uw woning te voorzien van een tijdelijke inrichting, compleet met accessoires en styling. Zodat de mogelijkheden van uw woning zichtbaar worden en de kans op een snellere verkoop drastisch toeneemt.

 

Heeft u interesse? Vraag dan vrijblijvend een intakegesprek aan zodat we kunnen kennismaken.

Verkoopstyling loont!