Over ons


Mijn naam is Tamara Pijnaker, woonachtig in Nootdorp. Ik sta bekend als een creatief persoon die goed kan luisteren en zich in kan leven in de ander. Daarnaast ben ik een doorzetter, denk ik graag in mogelijkheden en houd ik ervan om anderen te helpen en zo samen tot iets moois te komen.

 

Na mijn opleiding Interieuradviseur aan het Hout- en Meubileringscollege te Rotterdam ben ik naar Antwerpen gegaan. Hier heb ik de opleiding Interieurarchitectuur gevolgd aan Artesis – Universiteit van Antwerpen. In 2014 ben ik mijn eigen bedrijf genaamd Butterfly living begonnen. In eerste instantie voor het opknappen van meubilair en het maken van woonaccessoires. Het kunnen inrichten en advies geven is echter altijd blijven kriebelen, dit is dan ook de reden dat ik volledig de overstap heb gemaakt naar interieuradvies en verkoopstyling.

 

Om mijn kennis bij te spijkeren en nieuwe vaardigheden te leren heb ik diverse cursussen gedaan, zoals de cursus Verkoopstyling bij House of KIKI waardoor ik mij nu ook gecertificeerd verkoopstyliste mag noemen. Hier hoort natuurlijk onder andere ook een cursus Woningfotografie bij. Vervolgens heb ik de cursus Trendwatching gevolgd wat mij instaat stelt trends eerder te kunnen spotten en hierop in te spelen. Al met al een breed pakket, dit biedt het voordeel dat ik de verschillende facetten goed kan combineren en hier alleen maar voordelen uit kan halen om u interieuradvies te geven en/ of uw woning verkoopklaar te maken.