Tarieven


Er zijn, naar gelang uw wensen en budget, verschillende interieuradvies pakketten, zo is er altijd wel een pakket wat bij u past.

 

Pakket A     -     Sfeercollage     -     € 75,-*

Wilt u graag zelf de touwtjes in handen houden qua indeling van uw woning en het uitzoeken van het meubilair, maar bent u er nog niet volledig uit welke sfeer de ruimte moet uitstralen? Dan is dit pakket iets voor u. Tijdens het intakegesprek wordt er gekeken waar u van houdt. Zelfs als u het zelf nog niet precies weet kan de interieuradviseur hier een oplossing voor vinden. Vervolgens gaat zij hiermee aan de slag om een sfeercollage voor u te maken. Deze sfeercollage zal een goede lijdraad zijn voor u om verder te gaan met uw inrichting, het kan net het steuntje in de rug zijn wat u nodig heeft.

 

Pakket B     -     Indeling 3D computertekening     -     € 149,-*

Weet u prima welke sfeer (en meubelstukken) u in uw woning wilt maar heeft u geen idee hoe u dit het beste kunt indelen? Dan biedt dit pakket de oplossing. De interieuradviseur maakt voor u een 3D computertekening met een goede indeling van uw ruimte. Zo heeft u een goede houvast hoe deze eruit moet komen te zien en kunt u verder zelf aan de slag qua precieze invulling.

 

Pakket C     -     Indeling 3D computertekening + sfeercollage     -     € 199,-*

 

Vindt u het leuk zelf opzoek te gaan naar meubilair maar heeft u nog geen idee hoe u de ruimte het beste in kunt delen en vindt u het lastig de juiste sfeer te bepalen? Bij dit pakket wordt er voor u een 3D computertekening en een sfeercollage gemaakt. Zo kunt u zien hoe u de ruimte het beste kunt indelen en welke sfeer bij u en uw woning past.

 

Pakket D     -     Indeling 3D computertekening + sfeercollage + meubel-, materiaalcollage     -     € 279,-*

Als u geen idee heeft waar u heen wilt met de inrichting van uw woning is dit het juiste pakket voor u. De interieuradviseur maakt een passende indeling met behulp van een 3D computertekening. Hierbij wordt een sfeercollage gemaakt om de juiste sfeer voor die ruimte te benaderen en vervolgens wordt er ook een collage gemaakt met een voorstel voor meubels en materialen. Zo kunt u duidelijk zien hoe de interieuradviseur uw (nieuwe) indeling voor ogen heeft en heeft u een goede leidraad als u meubels gaat kopen.

 

Pakket E     -     Indeling 3D computertekening + sfeercollage + meubel-, materiaalcollage + (begeleiding bij) het kopen van de producten     -     vanaf € 349,-*

Dit pakket is het meest complete pakket. Hierbij krijgt u niet alleen een 3D computertekening, een sfeercollage en een meubel-, materiaalcollage, maar begeleiding bij het daadwerkelijk kopen van de producten. Als u het plan heeft goedgekeurd wordt er een afspraak gemaakt om samen met de interieuradviseur uw nieuwe meubels en accessoires te kopen. Ook is er de mogelijkheid om de aanschaf van uw nieuwe meubels volledig uit handen te geven. Na het goedkeuren van het ontwerp wordt er met u een budget afgesproken waarvoor de interieuradviseur uw meubels en accessoires zal gaan kopen. U heeft er dus verder geen omkijken meer naar en kunt zich gaan verheugen wanneer uw nieuwe meubels en accessoires binnen komen.

 

 

* Bovengenoemde bedragen zijn gemiddeld en afhankelijk van de ruimte. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

* Binnen 25 kilometer van Nootdorp worden geen reiskosten in rekening gebracht. Voor iedere extra kilometer wordt € 0,19 doorberekend.